il Corleone cortenstaal

Prachtige bus in cortenstaal ijzerBrievenbus: 28x28x110h cm gemaakt in Belgiëdeur is gemaakt in aluminium gekleurd roest zoals het cortenstaal en dus niet opvalt en zee

Prachtige bus in cortenstaal ijzer

Brievenbus: 28x28x110h cm 

gemaakt in België

deur is gemaakt in aluminium gekleurd roest zoals 

het cortenstaal en dus niet opvalt en zeer degelijk is.

Wat is Cortenstaal?

Cortenstaal staat ook wel bekend als verweringsstaal. De COR komt van corrosiebestendig en de TEN van treksterkte. Kortom, dit materiaal is bestand tegen wind en regen. De reden hiervoor zit in de speciale roestlaag. Deze staalsoort is namelijk ontwikkeld om de noodzaak van schilderen te elimineren en tegelijk een stabiel roestachtig uiterlijk te creëren. Cortenstaal roest dus niet op dezelfde manier als normaal staal. Bij normaal staal is de roestlaag poreus, waardoor lucht en water er doorheen kunnen. Dit heeft als resultaat dat al het staal uiteindelijk zal gaan roesten.

Bij Cortenstaal ontstaat er bij roesten een zogenaamde ‘patineerlaag’. Deze is niet-poreus, waardoor het roestproces beperkt blijft tot de buitenste laag. Dit vormt een beschermende coating zodat Cortenstaal zichzelf kan beschermen tot alle weerinvloeden. Hierdoor is de levensduur van dit materiaal heel hoog. Omdat de Outdooroven van dik Cortenstaal gemaakt is, kan het dus zonder problemen jarenlang buiten staan.

Beoordeel

Please login or register to review

il Corleone cortenstaal

il Corleone cortenstaal

  • Model: 17.av.il corleone
  • Beschikbaarheid: 14 dagen
  • €577,00

  • Excl. BTW: €476,86

Het minimum te bestellen aantal is 100

Tags: il Corleone cortenstaal