naam of huisnr rechthoek /ovaal 140x150mm in Gietaluminium

Gietaluminium bord van ongekend goede kwaliteit. keuze hier,  opdruk : wit, zwart en goudkleurigEnige info : + Opgelet : als u vergelijkt de prijs van de bordjes is

  • naam of huisnr ovaal rechthoek /ovaal 140x150mm in Gietaluminium

rechthoek /ovaal 140x150mm

Gietaluminium bord van ongekend goede kwaliteit. 

 OPMERKING : als je besteld kan je de personalisering opgeven bij het uitchecken kom je automatisch op een blanco ruimte waar je alles mag schrijven wat je wenst.

keuze hier,  

achtergrond : wit, zwart, grijs donker, mosgroen

opdruk : wit, zwart en goudkleurig

lettertype : één soort hier cottage 

Enige info : 

De Classic Craft Cottage lijn wordt in Groot Brittannië geproduceerd en bestaat uit exclusieve handgegoten naamborden die, ook weer met de hand, beschilderd worden. Het vervaardigen van uw classic craft cottage product is een arbeidsintensief en ambachtelijk werk. Van elke individuele naamplaat wordt eerst een mal gemaakt die daarna in zand gegoten wordt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de beste kwaliteit aluminium. Het resultaat is een robuuste handgegoten naambord met de tekst en/of afbeelding in reliëf daarop gegoten. Deze handgegoten naamplaat wordt vervolgens in de gekozen kleur gepoedercoat en tot slot door professionele kunstenaars met de hand beschilderd. Het hele productieproces is van begin tot eind gebaseerd op traditionele Britse productietechnieken, waarbij handwerk en gebruik van de beste materiaal- en verfsoorten centraal staat. Het eindresultaat is een zeer exclusief massief Brits kwaliteitsproduct dat weerbestendig, uniek en ambachtelijk voor u vervaardigd is! Vanwege het handwerk is de naamplaat uiteraard niet glad. Het oppervlak en de tekst zijn handgegoten en daardoor robuust. Daardoor zullen er altijd oneffenheden op het oppervlak zijn. Dit hoort bij de uitstraling van dit handwerkproduct en is niet te voorkomen.

+ Opgelet : als u vergelijkt de prijs van de bordjes is hier + port reeds inbegrepen (op de meeste websites komt de port apart bijgeteld bij het uitchecken).  

Beoordeel

Please login or register to review

naam of huisnr ovaal rechthoek /ovaal 140x150mm in Gietaluminium

naam of huisnr rechthoek /ovaal 140x150mm in Gietaluminium

  • Model: 17.rk.17cc
  • Beschikbaarheid: maatwerk : 5 a 15 weken
  • €124,67

  • Excl. BTW: €103,03

Tags: naam of huisnr rechthoek /ovaal 140x150mm in Gietaluminium