Brievenbus | Kunststof Groen Scandinavië

de meest verkochte en populairste brievenbus van Zweden en buurlanden. Gemaakt in groene kunststof, zeer stevig en weersbestendigHoogte: 440 mm       Breedte: 310 mm

de meest verkochte en populairste brievenbus van Zweden en buurlanden. Gemaakt in groene kunststof, zeer stevig en weersbestendig

Hoogte: 440 mm       Breedte: 310 mm       diepte: 220 mm

Grote inwerpklep: 260×30 mm

Kan gemonteerd worden met Statief 1400!

kleur: Racinggreen

nieuw bij ons aug 2016 maar al jaren de topper in Skandinavië....!!!!! En Nederland

Bent u op zoek naar een ptt brievenbus? Dan moeten we u helaas teleurstellen. De Ptt brievenbus wordt al sinds 2007 niet meer door Postnl gemaakt. Gelukkig is er inmiddels een heel goed alternatief gekomen: De Cofa brievenbus! De Cofa brievenbus lijkt in alle opzichten precies op de oude groene Ptt bus. Toch zitten er enkele kleine verschillen in, dit in verband met copyright. Deze Cofa is een model mét slot. Bij de oude Ptt post brievenbussen bestond het slot uit een hangslotje. Dat is bij de Cofa niet het geval. Het slot zit geïntergreerd in de postkast.

Onder de bovenklep zit een tussenklep met inworp gleuf. Bij dit model kunt u zelf kiezen of u de bus wél of niet op slot doet. Doet u hem niet op slot? Dan kan de postbode de tussenklep omhoog doen en eventueel ook een pakketje in deze brievenbus bezorgen. De achterzijde verschilt ook met het origineel. De originele Ptt brievenbus kon aan een paal geschoven worden. Dat kan met deze bus niet. De achterkant is voorzien van 4 schroefgaatjes. U kunt de postkast monteren aan een paal of aan de muur.

Specificaties Cofa groen met slot
- Materiaal: Kunststof
- Afmeting BxHxD: 310x440x200 mm
- Inworp BxD: 265x45 mm
- Montage materiaal: Nee
- Sleutels: Ja, 2 stuks
- Geschikt voor montage aan de muur: Ja 
- Geschikt voor montage aan palen: Ja
- Garantie: 6 maanden
- Levertijd: Op voorraad dus voor 16 uur besteld, de volgende werkdag in huis.

Deze brievenbus in combinatie met een statief?
De oude ptt brievenbus kon over de ptt brievenbuspaal geschoven worden. De Cofa brievenbus kan niet op deze manier bevestigd worden. Aan de achterzijde van de Cofa brievenbus bevinden zich aan de bovenzijde drie horizontale gaatjes en aan de onderzijde bevindt zich één gaatje in het midden. Wilt u uw oude brievenbuspaal van tnt toch gebruiken? Monteer dan een dwarslatje op de tnt paal en bevestig vervolgens de brievenbus. Ook verkopen wij stalen brievenbuspalen geschikt voor deze brievenbus! U kunt de bijbehorende palen er los bij bestellen. 

Online bestellen of onze winkel bezoeken?
Wilt u deze bussen eerst in onze showroom komen bewonderen? U bent van harte welkom in onze brievenbussen showroom. In de showroom staat een compleet assortiment brievenbussen van alle kleuren opgesteld en onze medewerkers staan voor u klaar voor persoonlijk advies. Uiteraard kunt u de brievenbus van uw keuze daar direct meenemen!


Beoordeel

Please login or register to review

Brievenbus | Kunststof Groen Scandinavië

Scandinavische Groene Kunststoffen Brievenbus

  • Model: 17.SP.skandinavië
  • Beschikbaarheid: 9
  • €56,10
  • €36,30

  • Excl. BTW: €30,00

Statief type 1400 voor brievenbussen type 17.SP...

Statief type 1400 voor brievenbussen type 17.SP...

Brievenbus statief type 1400 meet ook 1400 mm in gegalvaniseerd staal uitsluitend in het kleur zw..

€75,00 Excl. BTW: €61,98

Tags: Brievenbus, Groen