RAL-kleuren

RAL-kleuren

RAL-kleuren

Om u een zo goed mogelijk overzicht te geven van de bestaande (of beschikbare) RAL-kleuren, kan u gebruik maken van onderstaande kleurenzoeker.

Deze kleuren dienen enkel als referentie. Uw computer en beeldscherm geven niet de exacte RAL-kleuren weer. Gebruik een RAL-kleurenwaaier om de juiste kleur te kiezen. Gebruik deze pagina dus alleen als referentie of indien de exacte kleur er niet toe doet. Het is altijd beter om bij het uitzoeken van de juiste kleur een originele RAL-kleurenwaaier te gebruiken.

Als u ral kleur kiest willen wij ook graag weten mat, glans of textuurkorrel. één van die drie. (in te vullen bij opmerking vlak voor de betaling bij het einde van het bestelmenu).


Een ral kleur kiezen is veel duurder en kan niet bij elke brievenbus. Ook gaat de wachttijd gemiddeld naar 10 weken, en bestaat de mogelijkheid dat de fabrikant het ral kleur natuur verkiest niet in zijn collectie heeft omdat u vraagt voor een bepaalde afvlakking zoals structuur of korrel en hij u dan zal verplichten een extra opleiding te laten betalen omdat hij een ganse doos van 5 kg moet kopen.